I Royal Backstage og Backstage kan Vesterlands artister og gæster se frem til en særlig madoplevelse. Kok og medejer Kasper Elmholdt og det dygtige hold fra Fanø Krogaard står klar til at forkæle gæsterne med de lækreste retter.
Der er blandt andet franske østers, croquettes af gris med skinke fra Slagter Christiansen, Fanø Laks med friske urter, forskellige fyldige og sprøde salater, kyllingevinger fra Varde Ådal i koreanske chili paste, gratin af kartoffel med bakskuld og det lækreste surdejsbrød på menuen hos Fanø Krogaard - og det er bare en lille del af det menukort, vores artister og gæster i Royal Backstage og Backstage kan se frem til under Vesterland.

Kasper Elmholdt og Fanø Krogaard reddede os sidste år, da vi kort før festivalen stod uden kok til vores artist- og backstageområde. Fanø Krogaard sprang til, og selv i 11. time var det tydeligt, at Fanø Krogaard hverken går på kompromis med kvalitet, smagsoplevelser, råvarer eller værtskab. Derfor var vi slet ikke i tvivl om, at vi ville fortsætte det gode samarbejde med Kasper og holdet igen i år til at forkæle artister og gæster.