I Tapasboden kan du få Vesterhavtapas, der består af nøje udvalgte specialiteter.
Der er blandt andet Fanø Skinke fra den lokale Slagter Christiansen, Vadehavsost, stenovnsbrød, aioli og flere forskellige lækre specialiteter fra Sydeuropa, som Vinfordig selv udvælger og importerer hjem til Vesterland.
Vinfordig står både bag pastaboden, tapasboden og Vesterlands Vinbar Øst - vi kan anbefale alle retter i madboderne, og vi er sikre på, at du kan finde et godt glas vin til din ret hos Mathias og Marco i Vinbar Øst.
I begge boder kan du vælge at få mad uden gluten.
Der er blandt andet Fanø Skinke fra den lokale Slagter Christiansen, Vadehavsost, stenovnsbrød, aioli og flere forskellige lækre specialiteter fra Sydeuropa, som Vinfordig selv udvælger og importerer hjem til Vesterland.
Vinfordig står både bag pastaboden, tapasboden og Vesterlands Vinbar Øst - vi kan anbefale alle retter i madboderne, og vi er sikre på, at du kan finde et godt glas vin til din ret hos Mathias og Marco i Vinbar Øst.
I begge boder kan du vælge at få mad uden gluten.